Το Wifi άλλαξε!

Το γνωστό σε όλους wifi hotspot άλλαξε όνομα!

 Με το Weefee μπορεί κανείς να συνδεθεί στο δίκτυό σας χωρίς καν να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία, τα οποία συμπληρώνονται αυτόματα μέσα από τα social media που διατηρεί.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε εσείς να γνωρίσετε τους πελάτες σας, τον αριθμό των επισκέψεών τους και τις προτιμήσεις τους στα προϊόντα σας.

Έπειτα μπορείτε να τους κατηγοριοποιήσετε και να ξεκινήσετε διάφορες προωθητικές ενέργειες με βάση τα στοιχεία αυτά όπως, email marketing, push notifications και άλλα με εξατομικευμένες και προσωποποιημένες προσφορές.

Η ολοένα και μεγαλύτερη χρήση των smartphones, tablets και social media, έχει καταστήσει πλέον την χρήση του Wi-Fi επιτακτική. Το weefee είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα, που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα απλό Wi-Fi hotspot, αλλά κυρίως να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στη χάραξη της επικοινωνιακής σας στρατηγικής.

Είναι μια υπηρεσία, που σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παροχή Wi-Fi, μετατρέποντας τους χρήστες του σε μια κοινότητα πιστών πελατών.

Σκεφτείτε έξω από το κουτί…

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας!

Όταν οι πελάτες σας συνδεθούν στο WiFi μέσω των social media λογαριασμών τους, η πλατφόρμα του weefee δημιουργεί το προφίλ τους, βάση των δημογραφικών
και συμπεριφορικών χαρακτηριστικών τους. Έτσι επιτυγχάνετε πρόσβαση σε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία όπως φύλλο, ηλικία, αριθμό επισκέψεων, νέοι πελάτες κλπ.

Πολλαπλασιάστε την αξία του κάθε lead.

Triggered emails

Διατηρήστε την επικοινωνία με τον πελάτη σας ακόμα και μετά την απομάκρυνσή του από τον χώρο σας.

Sponsorships

Πραγματοποιήστε co-branded campaigns, διαγωνισμούς, apps downloads κλπ και αυξήστε τα έσοδά σας.

Targeted engagement

Μεγιστοποιήστε το experience των πελατών σας, παρέχοντας στοχοποιημένο marketing content και επεκτείνετε το customer journey.

Γνωρίστε τους πελάτες σας.

Όταν οι πελάτες σας συνδεθούν στο WiFi μέσω των social media λογαριασμών τους, η πλατφόρμα του weefee δημιουργεί το προφίλ τους, βάση των δημογραφικών και συμπεριφορικών χαρακτηριστικών τους. Έτσι επιτυγχάνετε πρόσβαση σε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία όπως φύλλο, ηλικία, αριθμό επισκέψεων, νέοι πελάτες κλπ.

Το ερωτηματολόγιο σας παρέχει πληροφορίες για την αξιολόγηση των υπηρεσιών της επιχείρησής σας από τους πελάτες σας.Καθώς συγκεντρώνετε στατιστικά στοιχεία, το σύστημα απαντάει αυτόματα ανάλογα με το αποτέλεσμα του κάθε ερωτηματολογίου. Σας ενημερώνει για τυχόν αρνητικά σχόλια ενώ τους παρακινεί να δημοσιεύσουν τα θετικά σχόλιά τους στα δημοφιλή μέσα αξιολόγησης.

Το δωρεάν wifi βρίσκεται πρώτο στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Με το Weefee εσείς:

Σχεδιάζουμε το software στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει: