Το Wifi άλλαξε!

To Weefee δεν είναι απλά wifi provider, αλλά ένα σύστημα που γνωρίζει τους πελάτες σας, τον αριθμό των επισκέψεών σας και τις προτιμήσεις τους στα προϊόντα σας.

Η ολοένα και μεγαλύτερη χρήση των smartphones, tablets και social media, έχει καταστήσει πλέον την χρήση του Wi-Fi επιτακτική. Το weefee είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα, που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα απλό Wi-Fi hotspot, αλλά κυρίως να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στη χάραξη της επικοινωνιακής σας στρατηγικής.

Είναι μια υπηρεσία, που σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παροχή Wi-Fi, μετατρέποντας τους χρήστες του σε μια κοινότητα πιστών πελατών.

Σκεφτείτε έξω από το κουτί…

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας!

Όταν οι πελάτες σας συνδεθούν στο WiFi μέσω των social media λογαριασμών τους, η πλατφόρμα του weefee δημιουργεί το προφίλ τους, βάση των δημογραφικών
και συμπεριφορικών χαρακτηριστικών τους. Έτσι επιτυγχάνετε πρόσβαση σε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία όπως φύλλο, ηλικία, αριθμό επισκέψεων, νέοι πελάτες κλπ.

Πολλαπλασιάστε την αξία του κάθε lead.

Triggered emails

Διατηρήστε την επικοινωνία με τον πελάτης σας ακόμα και μετά την απομάκρυνσή του από τον χώρο σας.

Sponsorships

Πραγματοποιήστε co-branded campaigns, διαγωνισμούς, apps downloads κλπ και αυξήστε τα έσοδά σας

Targeted engagement

Μεγιστοποιήστε το experience των πελατών σας, παρέχοντας στοχοποιημένο marketing content και επεκτείνετε το customer journey

Γνωρίστε τους πελάτες σας.

Όταν οι πελάτες σας συνδεθούν στο WiFi μέσω των social media λογαριασμών τους, η πλατφόρμα του weefee δημιουργεί το προφίλ τους, βάση των δημογραφικών και συμπεριφορικών χαρακτηριστικών τους. Έτσι επιτυγχάνετε πρόσβαση σε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία όπως φύλλο, ηλικία, αριθμό επισκέψεων, νέοι πελάτες κλπ.

Το ερωτηματολόγιο σας παρέχει πληροφορίες για την αξιολόγηση των υπηρεσιών της επιχείρησής σας από τους πελάτες σας.Καθώς συγκεντρώνετε στατιστικά στοιχεία, το σύστημα απαντάει αυτόματα ανάλογα με το αποτέλεσμα του κάθε ερωτηματολογίου. Σας ενημερώνει για τυχών αρνητικά σχόλια ενώ τους καθοδηγεί να δημοσιεύσουν τα θετικά στα δημοφιλή site αξιολόγησης.

Το δωρεάν wifi βρίσκεται πρώτο στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Με το Weefee εσείς:

Σχεδιάζουμε και παράγουμε το hardware και το software στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει:

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ