Software Development

Επενδύοντας στην πληροφορική, επενδύετε στην επόμενη μέρα της επιχείρησης σας

Οι διαδικτυακές εφαρμογές απλοποιούν τις καθημερινές επαγγελματικές δραστηριότητες και στην IT Concept προσαρμόζουμε το διαδίκτυο στα μέτρα σας.  Αναπτύσσουμε δικτυακές εφαρμογές που καλύπτουν κάθε λειτουργική απαίτηση της επιχείρησής σας. Η αλληλεπίδραση με το διαδίκτυο είναι πλέον δεδομένη και οφείλει να είναι ευέλικτη. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις τελευταίες τάσεις και παρακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις, προγραμματίζουμε εφαρμογές σε πολλαπλές πλατφόρμες, με στόχο την καλαισθησία και την λειτουργικότητα.

Στην IT Concept με δικό μας τμήμα προγραμματιστών, προγραμματίζουμε και δημιουργούμε για εσάς μία γκάμα custom made υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Εσείς μας λέτε την ιδέες σας, κι εμείς έπειτα από έρευνα και εσωτερική συζήτηση με το τμήμα ανάπτυξης σας συμβουλεύουμε, σας κατευθύνουμε και αναζητάμε την καλύτερη λύση πριν ακόμα αρχίσουμε να “γράφουμε κώδικα” για εσάς!

Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Από τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, μέχρι την πραγματοποίηση πιο σύνθετων και απαιτητικών project, είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε τεχνολογική πρόκληση. To portfolio μας συνθέτουν εφαρμογές κρατήσεων, ψηφιακής σήμανσης (OCG), πλατφόρμας διαχείρισης wifi (Weefee), εφαρμογές παραγγελιοληψίας (Sales), Loyalty system και πολλές πολλές άλλες.

Οι εφαρμογές μας χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίε και είναι πλήρως εναρμονισμένες με το GDPR. Όλες οι εφαρμογές και υπηρεσίες που παρέχουμε έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Η εμπειρία του χρήστη είναι για μας νούμερο ένα προτεραιότητα!

H λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Για μας η προσοχή στη λεπτομέρεια έχει ιδιαίτερη σημασία. Δημιουργούμε ποιοτικά, βραβευμένα προϊόντα, εξελισσόμαστε και εξαπλωνόμαστε και εκτός Ελλάδας.

Οι δικές σας ιδέες είναι για εμάς κάθε φορά μια νέα πρόκληση, γιατί έχουμε μάθει να ακούμε και να βελτιωνόμαστε.

Αισθητικό αποτέλεσμα και λειτουργικότητα σε πλήρη αρμονία.

Στην εποχή της διαδικτυακής επανάστασης, μια όμορφη και ταυτόχρονα λειτουργική εφαρμογή είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Εκτός απ’ το ότι αναβαθμίζει την εικόνα της επιχείρησής σας, όπως μια όμορφα στημένη βιτρίνα, επιτρέπει σε ένα τεράστιο κοινό να αποκτήσει πρόσβαση σε εσάς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Mobile applications

To πιο δυναμικό κοινό στο χώρο του διαδικτύου

Τα κινητά, με το πέρασμα του χρόνου, γίνονται όλο και πιο απαραίτητα εργαλεία, που μπορούν να προσφέρουν λύσεις και διευκολύνσεις. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη διαθέτουν smartphones και χρησιμοποιούν τις εφαρμογές τους. Εκμεταλλευτείτε τους 2,5 δισεκατομμύρια χρήστες smartphones και tablets που έχουν συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις υπηρεσίες του. Ενημερώστε τους για τα προϊόντα σας και προωθείστε τις υπηρεσίες σας κάθε στιγμή. Στην IT Concept αναπτύσσουμε εφαρμογές για Smart Phones και Tablets συσκευές με την μορφή, Νative Applications για λειτουργικά iOS (IPHONE/ IPAD) και Android με τη δυνατότητα χρήσης ακόμα και εκτός διαδικτύου μετά την εγκατάστασή τους.

Mια συνεχώς αυξανόμενη αγορά!

Εκτιμάται ότι Smartphones & Tablets παίζουν σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι αγορές μέσω κινητού αποτελούν αυξανόμενη τάση, ιδιαίτερα μέσω tablets, η χρήση των οποίων πολλαπλασιάζεται. Υπολογίζεται πως το 15% των πωλήσεων πλέον γίνεται μέσω κινητών συσκευών και πρόκειται να απογειωθεί στο μέλλον.

Πλέον όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τις ψηφιακές εφαρμογές για να κάνουν μια παραγγελία, να ενημερωθούν για κάποιο νέο να διαφημίσουν ή να προωθήσουν κάποια υπηρεσία.

Η αναζήτηση μέσω κινητών συσκευών έχει αυξηθεί κατά +500% τα τελευταία χρόνια.

To 52,11% της διαδικτυακής κίνησης γίνεται σήμερα από κινητές συσκευές.

Η κάλυψη του δικτύου 4G στη χώρα μας σήμερα έχει αγγίξει το 70%.

Με λίγα λόγια η χρήση των κινητών τηλεφώνων έχει ανέβει κατακόρυφα μέσα στην τελευταία δεκαετία.

Στην IT Concept δημιουργούμε εφαρμογές με βαρύτητα.

Η αυξανόμενη χρήση των κινητών έχει ως αποτέλεσμα την όλο και μεγαλύτερη ανάγκη των χρηστών για εύκολη πλοήγηση, διαδραστική εμπειρία, γρήγορους χρόνους απόκρισης και mobile friendly υπηρεσίες και δυνατότητες. Οι γρήγορες εναλλαγές στις τάσεις καθώς και η ανάγκη για γρήγορη πληροφόρηση αλλάζουν διαρκώς τις απαιτήσεις.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν αυτές τις απαιτήσεις, κατασκευάζουμε εφαρμογές που θα αποτελέσουν εργαλείο στα χέρια των πελατών μας και θα προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες που τη χρησιμοποιούν.

Γνωρίζουμε τις ανάγκες και απαιτήσεις τις εποχής, ακολουθούμε όλες τις τελευταίες τάσεις και δημιουργούμε σταθερές και λειτουργικές εφαρμογές.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας, στην ITConcept δημιουργήσαμε το OCG360, με εφαρμογές ιδανικές για τον ξενοδοχειακό τομέα και όχι μόνο. Μέρος του OCG αποτελούν οι mobile εφαρμογές του. Με μακρόχρονη εμπερία και παρουσία σε πολλά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις εφαρμογές μας ώστε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δημιουργούμε mobile application για την επιχείρησή σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά layouts σε μορφή λίστας, πλέγματος ή  απλού μενού. Επίσης η mobile εφαρμογή υποστηρίζει και δυνατότητα multicorporate με επιλογή ξενοδοχείου όταν πρόκειτιαι για όμιλο ξενοδοχείων.

Στο πορτφόλιό μας περιλαμβάνεται ποικιλία τόσο λύσεων όσο και mobile εφαρμογών.

Θέλετε να δημιουργήσουμε το νέο σας application;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, περιγράψτε μας το project σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να το πραγματοποιήσουμε.