Εξυπηρετούμε τον επισκέπτη με Σύστημα Ελεγχόμενης Εισόδου & Διαχείρισης  Ουράς Αναμονής

Αυξήστε την απόδοση των υπηρεσιών σας

Εξυπηρετήστε περισσότερους πελάτες

Μειώστε τον χρόνο αναμονής στις ουρές

E-TICKET

Τώρα πια, τα εισιτήρια είτε είναι είτε δεν είναι χάρτινα, οι πελάτες δεν χρειάζεται να ακουμπάνε το ίδιο κουμπί για να τα αποκτήσουν. Μέσω αφής ή ανέπαφα, από αισθητήρα κίνησης παίρνουν χαρτάκι ή ηλεκτρονικό πάσο με αριθμό προτεραιότητας, χωρίς να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες άλλα χέρια. Ο τρόπος? Απλός! Έκδοση με επαφή ή ανέπαφη έκδοση απλά με μια κίνηση. Το αποτέλεσμα? Κερδίσαμε μια θέση εξυπηρέτησης, χωρίς να ακουμπήσουμε πουθενά, παραμένοντας ασφαλείς!

QR SCANNER

Σε οποιοδήποτε σημείο έχετε επιλέξει να τοποθετήσετε τα QR codes, θα μπορεί ο πελάτης σας ανά πάσα στιγμή με απλή χρήση της φωτογραφικής μηχανής του κινητού του να «διαβάσει» σε ποιό σημείο βρίσκεται η ουρά, για την οποία ενδιαφέρεται, καθώς και να ειδοποιηθεί όταν πλησιάζει ο αριθμός του στην ουρά αναμονής για εξυπηρέτηση!

WEEFEE

Οι πελάτες μέσα από τη σύνδεσή τους στο WIFI μπορούν και πάλι να ενημερώνονται για την θέση που κατέχουν στην ουρά αναμονής, απλά συνδεόμενοι στο Wifi Hotspot (Weefee) της επιχείρησής σας. Την ίδια ώρα, εσείς παίρνετε από κάθε σύνδεση στοιχεία των πελατών σας, τα οποία χρησιμοποιείτε, είτε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο κατάστημα, δεδομένο που βλέπετε σε πραγματικό χρόνο μέσα από την πλατφόρμα, είτε σε δεύτερο χρόνο, για αποστολή προσφορών που θέλετε να προωθήσετε!

MOBILE APPLICATION

Παρακινείστε τους πελάτες σας να κατεβάσουν την εφαρμογή, δίνοντάς τους ακόμα ένα λόγο να το κάνουν και ίσως τον σημαντικότερο! Την ασφάλειά τους! Για να μείνουν ασφαλείς αλλά ταυτόχρονα να παραμείνουν και ενεργοί. Μέσα από την εφαρμογή, μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της ουράς και να ενημερώνονται κάθε φορά που ο αριθμός τους πλησιάζει να εξυπηρετηθεί. Γλιτώστε τους χρόνο και ενέργεια για να κάνουν περισσότερα ψώνια και αφού τελειώσουν με αυτά, να βγουν από το κατάστημά σας χαρούμενοι, αποδεσμεύοντας ταυτόχρονα, μια θέση για ακόμα έναν πελάτη, που θα εισέλθει για να κάνει τις αγορές του!

INFO KIOSK & DIGITAL SIGNAGE

Πυλώνες αφής βρίσκονται στην είσοδο του καταστήματός σας για έκδοση αριθμού εισιτηρίου πρόσβασης, περιήγηση αλλά και διαρκή προβολή διαφημίσεων, όση ώρα διαρκεί η αναμονή του πελάτη μέχρι την είσοδό του. Ειδικό σύστημα αναγνώρισης και καταμέτρησης ατόμων βρίσκεται στην είσοδο του χώρου και καθορίζει πόσα άτομα μπορούν ακόμα να εισέλθουν ή απαγορεύει την είσοδο μέχρι κάποιος να αποχωρήσει από το κατάστημά σας, ώστε να είστε σίγουροι για τον αριθμό πελατών ανά τετραγωνικά μέτρα, ενώ παράλληλα προβάλλονται διαφημίσεις και ενημερώσεις του καταστήματος σε διάφορες τηλεοράσεις που κρέμονται στο χώρο είτε βρίσκονται στους διάφορους διαδρόμους με επιδαπέδιες βάσεις.

Και το καλύτερο?

Μέσα Από Τις Οθόνες Προβολής Αριθμού Εξυπηρέτησης
& Κίνησης Θα Προβάλλετε Διαφημίσεις Προϊόντων Και Προσφορών
Αυξάνοντας Τις Πωλήσεις Σας!

1.Ελεγχόμενη πρόσβαση στο κατάστημα

2.Οπτική ειδοποίηση με πράσινη ή κόκκινη ένδειξη επιβεβαίωσης ή απαγόρευσης εισόδου, σύμφωνα με την χωρητικότητα του καταστήματος

3.Διαχείριση ουρών αναμονής

4.Ανέπαφη ή μέσω πυλώνων αφής εκτύπωση εισιτηρίου

5.Διαρκής και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση αναμονής ουράς, τόσο μέσα όσο και έξω από το κατάστημα μέσω wifi, mobile app, digital signage, qr codes σε οποιαδήποτε σημεία υπάρχουν

6.Ειδοποίηση πελάτη, όταν ο αριθμός του πλησιάζει στη σειρά εξυπηρέτησης

7.Πολλαπλή χρήση οθονών ψηφιακής προβολής, για ενημερωτικούς αλλά και διαφημιστικούς σκοπούς

8.Απόλυτος έλεγχος και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση με αυτοματοποιημένη και διαρκή διαχείριση, από το ίδιο το κατάστημα

  Όνομα*

  Διεύθυνση E-Mail*

  Τηλέφωνο*

  Διεύθυνση 1

  Διεύθυνση 2

  Πόλη*

  Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

  Το Website σας

  Υπηρεσίες

  Προϊόντα

  Διάρκεια Project

  Περιγραφή Project

  Project Files

  Technical

  Support

  Web Design & e-Shop

  development

  Digital

  Marketing

  Graphic

  Design

  Software

  Development