Φτιάχνουμε το εστιατόριο
του μέλλοντος.

Αναδείξτε τα προϊόντα σας μέσα από μία πλατφόρμα προσαρμοσμένη πάνω στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις του χώρου της εστίασης. Πραγματοποιήστε πωλήσεις σε πολλαπλά σημεία, διαχειριστείτε τις παραγγελίες και προβάλλετε προσφορές και διαφημίσεις.

Με το Sales, module του OCG, “εξοπλίζετε” την επιχείρησή σας με ένα σύστημα παραγγελιοληψίας που δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να παραγγέλνουν προϊόντα από τις εγκαταστάσεις σας απευθείας από το κινητό τους, το tablet, το laptop, ακόμα και απ’ την τηλεόραση του δωματίου τους (για τον κλάδο της φιλοξενίας).

Οι αγορές γίνονται άμεσα, γρήγορα, ενώ έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε τα αποθέματα καθώς και να στέλνετε ειδοποιήσεις στους πελάτες σας για προσφορές που θέλετε να τους διαφημίσετε.

Το Sales είναι πλήρως προσαρμοσμένο για επιχειρήσεις εστίασης καθώς και οποιουδήποτε είδους κατάστημα.

Πολλαπλά σημεία πωλήσεων

Το Sales σχεδιάστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και να μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε είδους επιχείρηση στον κλάδο της εστίασης. Η παραγγελία μπορεί να γίνει με πολλαπλούς τρόπους και από πολλά διαφορετικά σημεία. Διαθέτει διαφορετικούς τρόπους πληρωμής καθώς και λειτουργίες όπως Kitchen Monitor και Cashier application.

Προσαρμοστικότητα

Το Sales είναι συμβατό με κάθε είδους συσκευή. Οι πελάτες σας μπορούν να πραγματοποιήσουν παραγγελίες μέσω smartphone, tablet, laptop, ακόμα και από την τηλεόραση του δωματίου τους (για εστιατόρια ξενοδοχείων). QR codes μπορούν να τοποθετηθούν δε διάφορα hotspots της επιχείρησής σας και να αποτελέσουν σημεία πώλησης.

Επεκτασημότητα

Σε συνεργασία με τις υπόλοιπες λειτουργίες του OCG, το Sales μεταμορφώνεται σε ένα παντοδύναμο εργαλείο, που επεκτείνεται πολύ πιο μακριά από μία πλατφόρμα παραγγελιοληψίας. Digital Signage, Loyalty, Infokiosks είναι μερικά από τα προϊόντα μας που μπορούν να απογειώσουν την λειτουργικότητα του Sales και να αναβαθμίσουν την προβολή της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε για το πλάνο που σας ταιριάζει.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε το hardware και το software στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει: