Η πληροφορία είναι δύναμη.

Πραγματοποιήστε έρευνες, μέσω smartphones, tablets ή μέσω email και στείλτε push notifications. Μάθετε τη γνώμη των πελατών σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Διαμορφώστε έρευνες με τύπους ερωτήσεων που θέλετε, συλλέξτε στοιχεία και διατηρήστε στατιστικά.

Τοποθετήστε tablets με ερωτηματολόγια σε σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Προτρέψτε τους επισκέπτες σας να σας πουν την γνώμη τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Δημιουργήστε τα δικά σας ερωτηματολόγια και έρευνες για να μάθετε τι σκέφτονται οι πελάτες σας και για να τους εξυπηρετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πληροφόρηση

Με τα ερωτηματολόγια ικανοποίησης επιτυγχάνουμε τη συλλογή λεπτομερών στοιχείων και στατιστικών, παρακολουθούμε την άποψη των πελατών μας και ενημερωνόμαστε για τη γνώμη τους συλλέγοντας ταυτόχρονα προτάσεις για τυχόν βελτιώσεις και αλλαγές. Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύ σημαντικές για την επιχείρησή μας γιατί μέσα από αυτές αλλάζουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Με τον καιρό διατηρούμε τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και βγάζουμε πολύτιμα συμπεράσματα.

Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας.

Προσαρμόστε τα ερωτηματολόγια σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Επιλέξτε ανάμεσα στα διαφορετικά είδη ερωτο-απαντήσεων. Πολλαπλές επιλογές, ερωτήσεις βαθμολόγησης και άλλες επιλογές σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Επεκτασημότητα

Όπως όλα τα modules του OCG, έτσι και το Questionnaire έχει τη δυνατότητα επεκτασιμότητας. Σε συνεργασία με τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες του συστήματος, αποκτάτε στα χέρια σας εργαλεία που θα σας διευκολύνουν να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές του στο έπακρο. Πραγματοποιήστε έρευνες στις λίστες των πελατών που έιναι συνδεδεμένοι στο Weefee, προβάλλετε τα ερωτηματολόγια σας σε οθόνες αφής και εκμεταλλευτείτε εκατοντάδες ακόμα δυνατότητες.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε το hardware και το software στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει: