Η πληροφορία είναι δύναμη.

Πραγματοποιήστε έρευνες, μέσω smartphones, tablets ή μέσω email και push notifications. Μάθετε τη γνώμη των πελατών σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ή ότι άλλο επιθυμείτε. Διαμορφώστε τις έρευνες με τους τύπους ερωτήσεων που θέλετε, συλλέξτε στοιχεία και στατιστικά.

Τοποθετήστε tablets με ερωτηματολόγια σε σημεία κλειδιά. Επιτρέψτε στους επισκέπτες σας να σας πουν την γνώμη τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Δημιουργήστε τα δικά σας ερωτηματολόγια και έρευνες για να μάθετε τι σκέφτονται οι πελάτες σας και για να τους εξυπηρετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πληροφόρηση

Με τα questionnaires επιτυγχάνουμε τη συλλογή λεπτομερών στοιχείων και στατιστικών, να παρακολουθούμε την άποψη των πελατών μας και να ρωτάμε τη γνώμη τους για τυχόν βελτιώσεις και προτάσεις. Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύ σημαντικές. Με τον καιρό διατηρούμε τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει και συγκρίνοντάς τα μπορούμε να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα.

Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας.

Προσαρμόστε τα ερωτηματολόγια σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Επιλέξτε ανάμεσα στα διαφορετικά είδη ερωτο-απαντήσεων. Πολλαπλές επιλογές, ερωτήσεις βαθμολόγησης και άλλες επιλογές σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Επεκτασημότητα

Όπως όλα modules του OCG, έτσι και το Questionnaire μπορεί να επεκταθεί. Σε συνεργασία με τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες του συστήματος, αποκτάτε στα χέρια σας εργαλεία που θα σας διευκολύνουν να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές του στο έπακρο. Πραγματοποιήστε έρευνες στις λίστες των πελατών που έιναι συνδεδεμένοι στο Weefee, προβάλετε τα ερωτηματολόγια σας σε οθόνες αφής και άλλες δυνατότητες.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε το hardware και το software στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει:

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ