Ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο E-Shop για να Έχετε τον Απόλυτο Έλεγχο των Πελατών Σας!

Δημοφιλία/Κυρίαρχη θέση στον κόσμο των online αγορών/ Popularity and Brand Awarness.

 

1)Η εικόνα αλλά και η θέση που κατέχει η επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι σημαντικότερη από το φυσικό σας κατάστημα.

2)Το κοινό στο οποίο απευθύνεστε μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο καθώς δεν περιορίζεται αυστηρά στην περιοχή που βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα αλλά μπορεί να αναπτυχθεί όσο εσείς επιλέξετε και μπορείτε να το υποστηρίξετε αυξάνοντας το δίκτυο εμβέλειας των παραγγελιών.

3)Με τους ηλεκτρονικούς καταλόγους γνωστοποιείτε τα προϊόντα σας στους πελάτες σας ενώ τους δίνετε την δυνατότητα να σας γνωρίσουν καλύτερα.

4)Προβάλλετε σε ειδικές περιόδους ή κατά διαστήματα καμπάνιες και διαφημίσεις προϊόντων και ειδικών προσφορών που θέλετε να προωθήσετε.

5)Τέλος με το κατάλληλο πλάνο marketing και διαρκή παρουσία στα μέσα κατακτάτε πρωτιά στις μηχανές αναζήτησης προσελκύοντας ακόμη περισσότερους πελάτες.

Μείωση Διαχεριριστικού Κόστους / Reduction of Management Costs

1)Μειώνετε το κόστος προσωπικού, οι παραγγελίες πολλαπλασιάζονται λόγω του ευρύτερου στοχευμένου κοινού στο οποίο τώρα απευθύνεστε.

2)Με την κατάλληλη οργάνωση χρόνου εξυπηρετείται πολλαπλάσιος αριθμός πελατών χωρίς να πληρώνετε την ίδια ώρα πολλαπλάσιους μισθούς ή να έχετε δυο και τρία καταστήματα για να τους εξυπηρετήσετε.

3)Ίδια έξοδα, μεγαλύτερο ποσοστό πελατών, περισσότερες παραγγελίες, αύξηση εσόδων και απόκτηση καθαρού κέρδους.

Εξάλειψη Διαμοιρασμού Κερδών / Total Profit

1)Αποκτώντας το δικό σας σύστημα παραγγελιοληψίας έρχονται οι παραγγελίες απευθείας σε εσάς χωρίς να χρειάζεται να μοιραστείτε τα κέρδη ή να δώσετε ποσοστά επί των πωλήσεων.

2)Ακόμη δημιουργούμε τη σελίδα σας όπως ακριβώς εσείς τη θέλετε χωρίς περιορισμούς στην φαντασία σας ή ανάγκη ομοιομορφίας και ένταξης σε μια κοινή πλατφόρμα.

3)Αποφεύγονται περισπασμοί που δημιουργούνται βλέποντας περισσότερα απο αυτά που ο πελάτης ζητάει να βρει.

4)Είστε διαχειριστές των παραγγελιών σας, αποκτάτε στενότερη σχέση με τον πελάτη σας και τον επιβραβεύεται οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε με προσωποποιημένες προσφορές που του στέλνετε απευθείας εσείς ενεργοποιώντας τον να παραγγείλει όποτε εσείς το χρειάζεστε.

.

Πελατοκεντρική Κατεύθυνση / Customer Experience

User friendly διαχειριστικό για περιήγηση στη σελίδα, επιλογή και προσθήκη προϊόντων από τον ηλεκτρονικό κατάλογο και τελική καταχώριση παραγγελίας

Άμεση και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες αλλά και προϊόντα του καταστήματος μέσω αναλυτικού ηλεκτρονικού καταλόγου με εικόνες

Εξατομικευμένο προφίλ πελατών, με αρχείο παραγγελιών, συχνότερες παραγγελίες, αγαπημένα πιάτα, στοιχεία κ.ο.κ.

Ασφάλεια των συναλλαγών και εύκολη διαδικασία πληρωμών μέσω τραπέζης

Εξυπηρέτηση πελατών

Δημιουργία της εμπειρίας του πελάτη

Στατιστικά Στοιχεία και Μεγιστοποίηση Αποδοτικότητας / Analytics and Maximizing Efficiency

Βελτιστοποιείται η οργάνωση της επιχείρησης σας βάζοντας σε πρώτο πλάνο την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και των τμημάτων που διαθέτετε.

Με την απλοποίηση της διαδικασίας παραγγελιοληψίας και την συλλογή όλων των στοιχείων σε δική σας πλατφόρμα μπορείτε να κερδίσετε χρόνο αλλά και χρήμα.

Επεξεργάζεται το αρμόδιο τμήμα τα στοιχεία και ασχολείται με την εξυπηρέτηση πελατών ενώ την ίδια ώρα τα τμήματα πωλήσεων με τη βοήθεια του marketing προωθούν προσωποποιημένες προσφορές στους ήδη πελάτες αλλά και καμπάνιες για καθολική προώθηση και αύξηση του αγοραστικού κοινού.

Αύξηση Κέρδους

Διεύρυνση αγοραστικού περιβάλλοντος/ Προσέλκυση νέων πελατών

Νέες διέξοδοι και προοπτικές που πριν δεν υπήρχαν

Παροχή νέων υπηρεσιών που ίσως δεν υπήρχαν έως πρότινος ή και να υπήρχαν δεν λειτουργούσαν λόγω μη οργανωμένης διαχείρισης/Αναδιοργάνωση

Δέσμευση και άμεση σχέση με ήδη υπάρχοντες πελάτες

Δυνατότητα για Up/ Cross Selling μέσω Στρατηγικών Marketing και διενέργεια Προωθητικών Ενεργειών σε πολλά διαφορετικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μηχανές αναζήτησης

Μείωση διαχειριστικού κόστους

Αύξηση πωλήσεων

Ολοκληρωτικό και καθολικό κέρδος της επιχείρησης

Online Παραγγελία

Γρήγορες, άμεσες παραγγελίες απευθείας
από τη σελίδα του καταστήματός σας
και όχι μέσω μαζικής πλατφόρμας.

Μέσω του e-shop
και του e-catalogue

οι παραγγελίες λαμβάνονται
απευθείας από εσάς, χωρίς
ενδιάμεσους.

Kάθε πελάτης δημιουργεί το προφίλ
του και εσείς μπορείτε να του κάνετε
εξατομικευμένες προσφορές βάσει 
των αγαπημένων του πιάτων!

Επικοινωνία

Η εξειδικευμένη ομάδα μας
στη διάθεσή σας

  Όνομα*

  Διεύθυνση E-Mail*

  Τηλέφωνο*

  Διεύθυνση 1

  Διεύθυνση 2

  Πόλη*

  Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

  Το Website σας

  Υπηρεσίες

  Προϊόντα

  Διάρκεια Project

  Περιγραφή Project

  Project Files