Η εμπειρία του επισκέπτη
στο επίκεντρο.

Κρατήστε τους επισκέπτες σας ενημερωμένους για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Προσφέρετέ τους μία νέα εμπειρία τεχνολογίας και υιοθετήστε μία νέα φιλοσοφία marketing για την επιχείρησή σας.

Μέσω ενός κεντρικού συστήματος διαχείρισης, μοιράζετε το περιεχόμενό σας σε όλες τις συσκευές επικοινωνίας που βρίσκονται στον χώρο σας. To OCG αποτελεί μία πλατφόρμα που σας βοηθάει να επεκτείνετε την προβολή της επιχείρησης σας πολύ μακρύτερα απ’ ότι επιτρέπουν οι παραδοσιακές μέθοδοι διαφήμισης.

Ανοίξτε τις πύλες σας σε ένα νέο κοινό και εγκλωβίστε τα βλέμματα των πελατών σας ενώ εσείς τους πληροφορείτε και τους ενημερώνετε για τα προϊόντα τις υπηρεσίες και τις προσφορές σας. Αυξήστε την ετοιμότητα της εταιρείας σας, βελτιώστε την αγοραστική εμπειρία των πελατών σας και υποστηρίξτε τους στόχους της εταιρείας σας με ψηφιακό υλικό που “μαγνητίζει το μάτι”.

Και όχι μόνο μέσω τηλεοράσεων αλλά μέσω κινητών και tablets.

Το OCG σας προσφέρει μία σειρά λύσεων για να αυξήσετε την παρουσία σας και να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.

Οι σημερινές τάσεις στον τουρισμό.

Η τεχνολογία κατακτά όλο και μεγαλύτερη παρουσία στην καθημερινή μας ζωή.

Όλοι μας είμαστε πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι από ποτέ με αυτήν. Ήδη στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο, θαμώνες σύγχρονων ξενοδοχείων απολαμβάνουν τεχνολογικές ανέσεις που προσφέρουν τα προϊόντα μας. Ψηφιακή σήμανση και οθόνες αφής με χρήσιμες πληροφορίες εξυπηρετούν και δίνουν κατευθύνσεις, σύγχρονα applications προσαρμοσμένα στις ανάγκες τις εποχής απογειώνουν την παροχή υπηρεσιών καθώς και συστήματα επιβραβευσης και επικοινωνίας με τον πελάτη, πλάθουν το μοντέλο της νέας εποχής του ξενοδοχείου.

Οι χρήστες αποζητούν όλο και περισσότερο να βιώσουν νέες τεχνολογικές εμπειρίες.

Η πληροφορία βρίσκεται παντού!

Μία λύση, άπειρες δυνατότητες.

Το OCG360 σχεδιάστηκε με σκοπό να αποτελέσει μία ολοκληρωμένη, 360 πλατφόρμα, ώστε να μπορεί να είναι εύχρηστη και λειτουργική. Ο διαχειριστής προβάλει, ενημερώνει και κατευθύνει τους χρήστες, μέσω ενός διαχειριστικού συστήματος, ενώ ταυτόχρονα διαφημίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Όλα τα εργαλεία στα χέρια σας.

Επιλέξτε ανάμεσα στις διαφορετικές λειτουργίες του OCG360, εκείνες που ταιριάζουν και μπορούν να εφαρμοστούν στη δική σας επιχείρηση. Επιλέξτε τα modules που επιθυμείτε και επιτρέψτε στους πελάτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Το OCG είναι πλήρως επεκτάσημο, που σημαίνει πως μπορείτε να εντάξετε όποτε θέλετε νέες λειτουργίες και features.

Προσαρμόστε το σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε το hardware και το software στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει:

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ