Η εμπειρία του επισκέπτη
στο επίκεντρο.

Κρατήστε τους επισκέπτες σας ενημερωμένους για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Προσφέρετέ τους μία νέα εμπειρία τεχνολογίας και υιοθετήστε μία νέα φιλοσοφία marketing για την επιχείρησή σας.

Πώς Λειτουργεί η OCG!

Μέσω ενός κεντρικού συστήματος διαχείρισης, μοιράζετε το περιεχόμενό σας σε όλες τις συσκευές επικοινωνίας που βρίσκονται στον χώρο σας. Η OCG αποτελεί μία πλατφόρμα που σας βοηθάει να επεκτείνετε την προβολή της επιχείρησης σας πολύ μακρύτερα απ’ ότι επιτρέπουν οι παραδοσιακές μέθοδοι διαφήμισης.

Ανοίξτε τις πύλες σας σε ένα νέο κοινό και αιχμαλωτίστε τα βλέμματα των πελατών σας ενώ εσείς τους πληροφορείτε και τους ενημερώνετε για τα προϊόντα τις υπηρεσίες και τις προσφορές σας. Αυξήστε την ετοιμότητα της εταιρείας σας, βελτιώστε την αγοραστική εμπειρία των πελατών σας και υποστηρίξτε τους στόχους της εταιρείας σας με ψηφιακό υλικό που “μαγνητίζει το μάτι”.

Και όχι μόνο μέσω τηλεοράσεων αλλά μέσω κινητών και tablets.

Η OCG σας προσφέρει μία σειρά λύσεων για να αυξήσετε την παρουσία σας και να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.

Οι σημερινές τάσεις στον τουρισμό.

Η τεχνολογία κατακτά όλο και μεγαλύτερη παρουσία στην καθημερινή μας ζωή.

Όλοι μας είμαστε πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι από ποτέ με αυτήν. Ήδη στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο, θαμώνες σύγχρονων ξενοδοχείων απολαμβάνουν τεχνολογικές ανέσεις που προσφέρουν τα προϊόντα μας. Ψηφιακή σήμανση και οθόνες αφής με χρήσιμες πληροφορίες εξυπηρετούν και δίνουν κατευθύνσεις, σύγχρονα applications προσαρμοσμένα στις ανάγκες τις εποχής απογειώνουν την παροχή υπηρεσιών καθώς και συστήματα επιβραβευσης και επικοινωνίας με τον πελάτη, πλάθουν το μοντέλο της νέας εποχής του ξενοδοχείου.

.

Η πληροφορία βρίσκεται παντού!

Οι χρήστες αποζητούν όλο και περισσότερο να βιώσουν νέες τεχνολογικές εμπειρίες!

Μία λύση, άπειρες δυνατότητες.

Το OCG360 σχεδιάστηκε με σκοπό να αποτελέσει μία ολοκληρωμένη, 360 πλατφόρμα, ώστε να μπορεί να είναι εύχρηστη και λειτουργική. Ο διαχειριστής προβάλει, ενημερώνει και κατευθύνει τους χρήστες, μέσω ενός διαχειριστικού συστήματος, ενώ ταυτόχρονα διαφημίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Όλα τα εργαλεία στα χέρια σας.

Επιλέξτε ανάμεσα στις διαφορετικές λειτουργίες του OCG360, εκείνες που ταιριάζουν και μπορούν να εφαρμοστούν στη δική σας επιχείρηση. Επιλέξτε τα modules που επιθυμείτε και επιτρέψτε στους πελάτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Το OCG είναι πλήρως επεκτάσημο, που σημαίνει πως μπορείτε να εντάξετε όποτε θέλετε νέες λειτουργίες και features.

Προσαρμόστε το σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε το hardware και το software στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει:

Άψογη συνεργασία, επαγγελματισμός, αποτελεσματικότητα, ευγένεια και αμεσότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ομάδας της IT Concept. Πάντα ευέλικτοι στα “θέλω” του πελάτη, προσφέρουν ασφάλεια και τεχνογνωσία. Με την εγκατάσταση του OCG Timeline δεν αποκτήσαμε μόνο ένα άριστο εργαλείο για το Digital Signage του ξενοδοχείου μας αλλά κυρίως έναν εξαιρετικό και αξιόπιστο συνεργάτη. ACHILLEAS PAPOUTSAKIS GENERAL MANAGER CROWNE PLAZA ATHENS CITY CENTRE Υπάρχουν πολλοί προβληματισμοί που ζητούν λύση στο Sales & Marketing Department κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης όπως: Πώς θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τις παροχές και υπηρεσίες μας στον πελάτη κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο? Πώς θα αυξήσουμε τις προωθητικές ενέργειες και τις πωλήσεις στα διάφορά τμήματα? Πώς θα πάρουμε το feedback του πελάτη πριν την αποχώρησή του για να προλάβουμε μια κακή κριτική? Πως θα δημιουργήσουμε το προφιλ των πελατών μας για να τους παρέχουμε πιο προσωπικές υπηρεσίες? Σε όλους αυτούς τους προβληματισμούς και σε ακόμη περισσότερους, τη λύση τελικά μας την έδωσε το σύστημα OCG. Ένα εργαλείο μέσω του οποίου όλα τα παραπάνω ζητούμενα υλοποιήθηκαν. Εύκολο στον χρήστη-πελάτη, εξαιρετικά χρήσιμο στην επιχείρηση. Φυσικά πίσω από ένα επιτυχημένο σύστημα δεν θα μπορούσε να υπάρχει άλλο από μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων οι οποίοι ήταν και εξακολουθούν να είναι δίπλα μας κάθε στιγμή, με μεγάλη προθυμία, ενδιαφέρον και επαγγελματισμό για να μας εκπαιδεύουν, να μας υποστηρίζουν και να μας συμβουλεύουν. RANIA TARAZI MARKETING EXECUTIVE COLOSSOS S.A. Άψογη συνεργασία, επαγγελματισμός, αποτελεσματικότητα, ευγένεια και αμεσότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ομάδας της IT Concept. Πάντα ευέλικτοι στα “θέλω” του πελάτη, προσφέρουν ασφάλεια και τεχνογνωσία. Με την εγκατάσταση του OCG Timeline δεν αποκτήσαμε μόνο ένα άριστο εργαλείο για το Digital Signage του ξενοδοχείου μας αλλά κυρίως έναν εξαιρετικό και αξιόπιστο συνεργάτη. Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Με το OCG πετύχαμε άμεση ενημέρωση των πελατών μας απλά, εύκολα και γρήγορα. Ανακοινώσεις, προσφορές των εσωτερικών καταστημάτων και διαφήμιση. ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΑΚΗΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, DESSOLE MIRABELLO BEACH & VILLAGE Σήμερα που η μείωση του κόστους είναι πιο επιτακτική απο ποτέ το OCG μας έδωσε τη λύση για σύγχρονη, άμεση και συνεχή ενημέρωση των πελατών μας για όλες τις υπηρεσίες και παροχές με μηδαμινό κόστος εκτύπωσης. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ATLANTICA PORTO BELLO HOTELS Η ποιότητα της εργασίας, η τεχνογνωσία ,ο επαγγελματισμός και το προσωπικό ενδιαφέρον για την υποστήριξη του πελάτη από την ομάδα της IT CONCEPT, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό πλαίσιο συνεργασίας μέσα από το οποίο είχαμε τη δυνατότητα να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
Με το ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον του OCG , η ενημέρωση των πελατών μας αναβαθμίστηκε ενώ ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Nicos Stergiopoulos General Manager
Rhodes Bay Hotel & Sp Elite Suites by Rhodes Bay