OCG LG AIRBNB EXPERIENCE

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με μια ευχάριστη διαμονή!

Οι ψηφιακές υπηρεσίες αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι για την ανέπαφη εξυπηρέτηση και προαπαιτούμενο για να κλείσει κάποιος το ταξίδι του σε κάποιο κατάλυμα.

Προτείνετε στους επισκέπτες σας μέσω ενός μοντέρνου και διαδραστικού περιεχομένου σημεία ενδιαφέροντος, μουσεία, παραλίες και μνημεία της περιοχής στην οποία βρίσκεστε. Πληροφορήστε τους για τις παροχές σας μέσω της τηλεόρασης όπως για τον κωδικό Wifi, για τη θέρμανση ή δώστε τους πληροφορίες που θα τους φανούν χρήσιμες και θα διευκολύνουν την διαμονή τους στο κατάλυμά σας.

Αποκτήστε τώρα την μοναδική προσφορά που σας παρέχει 43 ιντσών επαγγελματική ξενοδοχειακή τηλεόραση LG μαζί με δορυφορικό πιάτο 500+ καναλιών και επίγεια κεραία ενώ το πιο σημαντικό;Διαδραστική τηλεόραση!!!

Κάντε τους επισκέπτες
να νιώσουν σαν στο σπίτι τους!

Ασυναγώνιστο Πακέτο για Airbnb

LG Hotel Smart TV 43’’
Σύστημα διαδραστικής
ενημέρωσης 0CG360
500+ δορυφορικά κανάλια
Επίγεια κεραία
με κανάλια Digea
Εγκατάσταση

Αποκτήστε δεσμούς με τους επισκέπτες σας και προσφέρετέ τους μια μοναδική εμπειρία ακόμα και μέσα από το κατάλυμα!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διαλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί!

Εφάπαξ Καταβολή

990
Απoκτήστε το

10 άτοκες δόσεις

49,5€/μήνα
με 495€ προκαταβολή
Απoκτήστε το

12 δόσεις

99€/μήνα
Απoκτήστε το

Οροι και Προυποθέσεις

Οι τιµές δεν περιλαµβάνουν ΦΠΑ. Περιλαµβάνεται για το 1ο έτος, η άδεια χρήσης λογισµικού, αξίας 99€. Σε περίπτωση µη ανανέωσης της άδειας χρήσης λογισµικού από το 2ο έτος, παραµένει στη διάθεσή σας ο προσφερόµενος εξοπλισµός.
Όροι και Προϋποθέσεις

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η εµπειρία στον προορισµό είναι πια ψηφιακή υπόθεση!

OCG PLUS

Interactive TV

Kαλωσορίστε τον επισκέπτη σας με το όνομά του, στη γλώσσα του και επικοινωνήστε του εμπειρίες απευθείας στο χώρο, μέσω διαδραστικής τηλεόρασης. Η OCG Plus είναι η ναυαρχίδα της πλατφόρμας OCG και αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση IPTV. Πρόκειται για πλήρως διαδραστική τηλεόραση, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή στο κατάλυμα αξέχαστη. Συνδέεται με Microsoft Azure cloud server και δεν απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός. Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες του καταλύματος, τις δραστηριότητες, τις ανακοινώσεις για τον καιρό, τα σημεία ενδιαφέροντος και τα δρομολόγια λεωφορείων ή αεροπλάνων. Η OCG μπορεί να παρέχει IPTV ή RF τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, με δυνατότητα επιλογής τους μέσα από το διαδραστικό μενού, ώστε ο επισκέπτης να παρακολουθεί ταινίες, σειρές, εκπομπές και να ακούει μουσική. Συμπεριλαμβάνονται διάφορα applications όπως YouTube, Skype, Internet κτλ. η πρόσβαση στα οποία γίνεται εφικτή. Παρέχεται η δυνατότητα υπηρεσίας Video on Demand ή Pay TV ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Οι τηλεοράσεις στην υπηρεσία των επισκεπτών σας. Ταξιδέψτε με διαδραστικές εμπειρίες.

Ταξιδέψτε µε διαδραστικές εµπειρίες.

Points of Interest

Ενηµερώστε για κοντινά σηµεία ενδιαφέροντος, δώστε οδηγίες για τα σηµεία σύµφωνα µε το χάρτη, κατευθύνετε και προτείνετε από κοντινές παραλίες και µνηµεία έως προτεινόµενα εστιατόρια, καφέ και bars. Ακόµη προτείνετε στους επισκέπτες σας έναν παραδοσιακό φούρνο κοντά στο κατάλυµα που µπορούν να προµηθευτούν πρωινό, supermarkets και οτιδήποτε άλλο µπορεί να χρειάζεται κάποιος για να νιώθει ασφάλεια και σαν στο σπίτι του. Αποκτήστε µια πιο στενή σχέση µε τον επισκέπτη σας ακόµα και χωρίς επαφή!

Directory of services

Ενημερώστε για όλες τις πληροφορίες του καταλύματός σας μέσα από την τηλεόραση. Τώρα θα μπορείτε να ενημερώνετε το περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή μέσα από ένα εύκολο διαχειριστικό απλά με δυο κλικ. Δώστε πληροφορίες για τον κωδικό του wifi, για τον θερμοσίφωνα ή ακόμα και για το που θα αφήσουν τα κλειδιά πριν την αποχώρησή τους από το κατάλυμα.

Channels

Δώστε στον επισκέπτη τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του κανάλια, ελληνικά και ξένα, μέσα από την έξυπνη τηλεόραση ανά πάσα στιγμή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Announcements

Από την επιλογή αυτή μπορείτε να δώσετε στον επισκέπτη πληροφορίες σχετικά με διάφορες ανακοινώσεις όπως για τον καιρό, για κάποια στάση εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή για κάποια ημέρα δωρεάν επίσκεψης στα μουσεία κ.ο.κ.

Offers

Από αυτή την επιλογή μπορείτε να προτείνετε εμπειρίες ή συνεργασίες εξωτερικές που είναι προσοδοφόρες για εσάς, ώστε να παρακινήσετε τον επισκέπτη σας να τις απολαύσει. Θα μπορούσατε να συνεργάζεστε με ένα κέντρο αισθητικής και να προσφέρετε έκπτωση σε υπηρεσίες spa ή κομμωτηρίου. Κάτι τέτοιο θα εντυπωσίαζε τον επισκέπτη σας και σίγουρα θα ανέβαζε πολύ το rate των κριτικών σας στις πλατφόρμες αξιολόγησης.

Applications

Μέσα από µια γκάµα online εφαρµογών δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας ακόµα και µέσα από την τηλεόραση να συνδεθούν στο youtube να δουν το αγαπηµένο τους video clip, να ακούσουν το αγαπηµένο τους τραγούδι µέσα από την κατηγορία Music ή ακόµα και να αναζητήσουν κάτι στο διαδίκτυο µέσα από τον web browser

Messages

Μέσα από προσωποποιημένα μηνύματα σε κάθε επισκέπτη μπορείτε να τον καλημερίσετε, να του κάνετε προτάσεις σύμφωνα με τον καιρό της συγκεκριμένης ημέρας για εκδρομές, για ψώνια στο κέντρο της πόλης ή ακόμα και για κάποια συναυλία που είναι προγραμματισμένη για σήμερα. Ακόμα, εάν έχετε τις πληροφορίες από το προφιλ του στην πλατφόρμα μπορείτε να του ευχηθείτε χρόνια πολλά εάν είναι η ονομαστική του εορτή ή αν έχει τα γενέθλιά του.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διαλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί!

Εφάπαξ Καταβολή

990
Απoκτήστε το

10 άτοκες δόσεις

49,5€/μήνα
με 495€ προκαταβολή
Απoκτήστε το

12 δόσεις

99€/μήνα
Απoκτήστε το

Κερδίστε τους Επισκέπτες σας και βγείτε κερδισμένοι! Από αξιοσημείωτες κριτικές στα μέσα που εμφανίζεστε έως word of mouth και αύξηση κρατήσεων!

Όταν το AirBed & Breakfast
συνάντησε την Ψηφιακή Επικοινωνία
Χρειάζεστε άλλες διαστάσεις τηλεόρασης; Καλέστε μας στο 210.61.00.055 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

    Το όνομά σας (required)

    Το email σας(required)

    Θέμα

    Μήνυμα