Ζούμε στο παρόν,
σχεδιάζοντας το μέλλον.

Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας
καινοτόμες, ποιοτικές και αποδοτικές τεχνολογικές λύσεις,
που συμβάλλουν στην επιχειρηματική τους εξέλιξη.

Η IT Concept Α.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία της το 2008 και είναι μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της πληροφορικής. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.

Το διευρυμένο portfolio των υπηρεσιών της IT Concept, συμπληρώνουν  πρωτοποριακά εμπορικά προϊόντα όπως η πλατφόρμα OCG360 με λύσεις για κλάδους φιλοξενίας, εστίασης, υγείας, καταστημάτων, επιχειρήσεων-οργανισμών, γυμναστηρίων, μουσείων, και supermarkets. Με άπειρες λύσεις όπως Σύστημα Διαχείρισης Ουράς Αναμονής, Σύστημα Κρατήσεων,Σύστημα Παραγγελιοληψίας, Ηλεκτρονικό Κατάλογο, E-Ticket, Σύστημα Πιστότητας, Wifi Hotspot (weefee), Ερωτηματολόγια και πολλές ακόμα επιλογές ή συνδυασμούς λύσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης, η IT Concept πρωτοπορεί στο χώρο της ανέπαφης εξυπηρέτησης!

Στηρίζουμε κάθε επιχειρηματικό σας εγχείρημα, συμβάλλοντας στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Βασική μας επιδίωξη είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται πλήρως στην επίτευξη των επιχειρησιακών σας στόχων.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η αξιοπιστία και τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου που διέπουν την εταιρία μας, θέτουν το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Λειτουργούμε με ακεραιότητα και ευθύνη, γιατί πιστεύουμε ότι είναι οι δυο βασικοί πυλώνες για την μακρόχρονη πορεία μιας επιχείρησης.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Έχοντας ως επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών, θέτουμε ως κανόνα τη βέλτιστη απόδοση και την υψηλή ποιότητα.

H φιλοσοφία μας

«Ο πολυτιμότερος πόρος μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποί της» Το πιο σπάνιο κεφάλαιο, είναι το διανοητικό κεφάλαιο, αφού οι υπόλοιποι παραγωγικοί συντελεστές (όπως πχ, κτήρια, υποδομές, εξοπλισμός, υλικά κλπ), αδυνατούν να ενεργοποιηθούν, χωρίς τον άνθρωπο.

Η ιδιαιτερότητά μας

Η νοοτροπία της εταιρείας και του ιδρυτή της, φαίνεται από το γεγονός πως η βιβλιογραφία δίνει αναλογία 0,90 με 0,60 άτομα στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, ανά 100 εργαζομένους. Εμείς είμαστε μια «μικρή» εταιρεία που βάζει τις βάσεις για να γίνει «μεγάλη» χωρίς οργανωτικά ελλείμματα.

13 χρόνια ανάπτυξη

13 χρόνια ανάπτυξη

…και συνεχίζουμε, δουλεύοντας σκληρά για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και υψηλούς στόχους,

Δυνατές συνεργασίες

Δυνατές συνεργασίες

…που κρατάνε στο χρόνο!

Καινοτόμα προϊόντα

Καινοτόμα προϊόντα

Aνακαλύψτε τώρα αυτό που ταιριάζει στην επιχείρησή σας!

Νέα Ιδέα;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να την συζητήσουμε. Είμαστε εδώ να ακούσουμε τις επιχειρηματικές σας ιδέες και μαζί να τις κάνουμε πραγματικότητα.

Η επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο της πληροφορικής,

οφείλεται στα εξής χαρακτηριστικά:

  • Καταρτισμένο Ανθρώπινο Δυναμικό

  • Πολυετή Εγχώρια και Διεθνή Εμπειρία

  • Τεχνολογική Υπεροχή

  • Δημιουργικό Πνεύμα

  • Συνεχή Εκπαίδευση